donderdag 26 februari 2015

Deel 2: Review Quaker Oats Express pakket

Vorige week liet ik hier zien wat er allemaal in mijn Quaker Oats Express pakket zat. Afgelopen week heb heerlijk ontbeten en geëxperimenteerd met verschillende combinaties. Vandaag vertel ik wat ik er van vond. 


Ik ben over het algemeen zeer tevreden over de Quaker Oats Express producten en zal ze jullie ook zeker aanraden. Ik heb elke ochtend genoten van mijn ontbijtje. Het enige nadeel vond ik alle losse zakjes. Er zit (voor mij) gewoonweg te weinig in. Nadat ik de eerste keer had ontbeten met Quaker Oats had ik nog honger! Ik heb daarom alle zakjes open gemaakt en in een luchtdicht doosje gedaan.  Geen ramp, maar wel een beetje onhandig.

- Oats Express Kaneel
HEERLIJK! Zeker iets om een keer te proberen. De kaneel smaak ik precies goed, niet te overheersend maar gewoon goed. Ik heb deze smaak een aantal keer gecombineerd met appel, banaan en kokos maar ik blijf hem het lekkerst vinden zonder iets erin. 
De havermout zelf ziet er hetzelfde uit als alle andere. De structuur is goed, ook als je de melk toevoegt. Het word geen smerig mengsel. 

- Oats Express Naturel 
Hier ben ik ook zeer tevreden over. Het is lekkere havermout met een goede structuur. Omdat hier geen extra smaakje aanzit vind ik het lekker om er iets aan toe te voegen. Zo heb ik ze geprobeerd met krenten, kokos, appel, banaan en zomerse vruchten (van de 'Doosje vol' lijn van de AH). Natuurlijk heb ik niet alles bij elkaar gegooid. De lekkerste combinatie vond ik toch wel met banaan en kokos!

- Havermout koeken in de smaak 'Framboos&Granaatappel' en 'Golden Syrup'
De havermout koek Golden Syrup was overduidelijk mijn favoriet. Ik ben niet zo dol op granaatappel dus dat had ik al wel verwacht. Het is een stevige koek die perfect is als tussendoortje. Het geeft je weer extra energie. De koek was lekker zoet, al kan ik me voorstellen dat sommigen het te zoet zullen vinden (ik hou van zoetigheid) . Het enige nadeel was dat de koeken nogal plakkerig waren. De eerste keer haalde ik de koek helemaal uit de verpakking waardoor ik daarna meteen me handen moest gaan wassen. De tweede keer heb ik dus de havermout koek opgegeten terwijl ik de verpakking steeds wat naar beneden schoof. 

De havermout met kaneel vond ik het lekkerst en is zeker voor herhaling vatbaar. Als mijn voorraad op is komt er weer nieuwe in huis. Lijkt jou havermout met kaneel ook lekker?

Liefs,
Daphne 

5 opmerkingen:

  1. Havermout met banaan is gewoon superlekker! Havermout in een kop doen, onder de melk zetten, twee minuten in de microgolfoven. Banaan erin, en roeren maar! Mjummie!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik lunch ook altijd met havermout en banaan, stiekem doe ik er ook nog wat hagelslag door heen! Maar die kokossnips lijken me ook heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. oeh met hagelslag heb ik nog nooit geprobeerd! Ja met kokos is echt een aanrader :)

      Verwijderen