woensdag 18 februari 2015

My food diary #1

Het leek me leuk om met foto's een food diary te maken zodat jullie kunnen zien wat ik zo al eet in een week. Ik heb natuurlijk niet alles vastgelegd (de saaie bruine boterham met kaas laat ik achter wegen) maar de bijzondere en hele lekkere dingen wel! 

Afgelopen week ben ik begonnen met mijn minor. Ik had heel weinig les,  twee dagen vrij zelfs, waardoor ik genoeg tijd had om lekkere dingen te eten!
Maandag maakte ik voor mijn vriend en voor mezelf een heerlijke smoothie. Ik mixte een "doosjevol blauwe bes framboos" (ingevroren fruit van de AH), een banaan en yoghurt met een staafmixer door elkaar. Het resultaat was erg lekker. De 'doosjevol' lijn van AH vind ik geweldig. Het zijn doosjes met allemaal verschillende soorten ingevroren fruit. Van stukjes mango en zoete kers tot een mix van zomers fruit. Super lekker en heel handig! 

Dinsdag bakte ik voor de lunch scramble egg. Beetje melk en twee eieren mixen, even in de pan en hoppa je lunch is klaar. Ik deelde mijn scramble egg door twee en deed over de ene helft basilicum en door de andere helft mixte ik curry. Ja ik hoor je denken gadverdamme! Haha dat dacht ik ook totdat ik het proefde. 

Woensdag ging ik even boodschappen doen tussen het leren door. Als lekker snackje kocht ik bananenchips. Normaal koop ik dat niet zo snel omdat het best prijzig is. Deze week waren ze in de aanbieding bij AH dus mocht ik ze van mezelf meenemen. Hmmm. 


Donderdag was ik alleen thuis met mijn broertje. Samen maakten we Toscaanse kip met pasta. De saus was vrij kruidig maar wel erg lekker. Normaal eten we met zijn alle aan tafel maar omdat we met zijn tweeën waren zijn we op de bank voor de tv gaan zitten. 

Vrijdag was mama bij mijn oma op bezoek geweest. Bij oma op de hoek zit een heerlijke bakker. daar haalde mama voor mij een reuze bokkenpoot. En groot was die! Zoals je ziet vulde hij mijn hele bord. De witte crème tussen de koek was echt super lekker, en ik weet eigenlijk niet eens wat het is. Een soort slagroom maar dan dikker? Iemand enig idee? 

Zaterdag ging ik samen met mijn vriend naar de Ikea. Omdat hij iets moest terug brengen besloten we meteen om lekker vroeg te gaan zodat we daar konden ontbijten. Je kunt bij de Ikea tot half 11 voor €1,- ontbijten. Het ontbijt is simpel maar wel lekker. Ik neem er altijd American Pancakes bij, die zijn echt super lekker. Die zitten trouwens niet bij het een euro ontbijt. 

Liefs
Daphne 

1 opmerking:

  1. Oeh lekker zo'n ontbijt buiten de deur. Geeft altijd zo'n vakantiegevoel :)

    Liefs,
    Kim / www.alleenpuur.nl

    BeantwoordenVerwijderen