Over mij

Als eerst bedankt voor het bezoeken van mijn blog. Ik hoop dat ik je inspireer met mijn geschreven artikelen. Nieuwsgierig naar wie ik ben?


Ik ben Daphne, een gedreven 3de jaars communicatie student. Het zal je waarschijnlijk niet verrassen maar ik houd van eten! Naast eten vind ik koken/bakken ook erg leuk. Het liefst maak ik toetjes, taarten, cakes of andere zoete gerechten. Als ik niet in de keuken sta, kun je mij vinden op stal bij mijn paard of in de stad tussen de winkels.
Met mijn blog wil ik je bewust maken van alles wat met eten te maken heeft. De nieuwste trends, de foodindustrie, eet tradities, recepten, leuke weetjes en nog veel meer. Heb je vragen of opmerkingen laat ze gerust achter in een reactie onder een artikel of stuur een email naar dmarlenev@gmail.com

-Als je dit filmpje wilt bekijken op je telefoon/tablet klik dan hier

Veel leesplezier!

Liefs,
Daphne 

2 opmerkingen:

  1. Ik studeer ook communicatie! Toevallig! Ik zou je stukje nog even nalezen, zo staat er 'verassen' en 'met mijn blog wil je bewust maken'. Een paar schoonheidsfoutjes hihi!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. haha toevallig, Waar studeer jij communicatie?! Oh thanks, slecht van me (geen excuus maar ik heb dyslexie en nogal moeite met spellen) Ik ga het meteen aanpassen.

      Verwijderen