zondag 1 februari 2015

8x leuke keuken gadgets

Op internet kom ik zoveel leuke en grappige keuken gadgets tegen. Echte hebben dingetjes die jou keuken persoonlijker maken. Ik maakte een top 8 van gadgets die ik super leuk vind. Bij sommigen producten vraag ik me echt af hoe ze er ooit op gekomen zijn?! 
#1 Hoe vet is deze kurkentrekker!? Ik moest meteen lachen toen ik deze zag, net een echt piraatje.
€14,95 Radbag
#2 Peper en zout vaatjes heb je echt in allerlei verschillende vormen en maten. Deze grappige toverstafjes was ik echter nog nooit tegen gekomen. Dat is nog eens een leuke manier om je frietjes te voorzien van zout. 
€9,95 Radbag 

#3 Ik zou meteen vrolijk worden als ik op mijn zondagochtend met deze citruspers sinaasappels zou persen. Ik zou hem dan ook niet in een keukenkastje weg stoppen maar gewoon op het aanrecht laten staan. Helaas wel een beetje aan de duren kant. 
€35,- Bijenkorf 

#4 Deze hartvormige schuursponsjes maken het afwassen net iets leuker. Schattig toch? 
€1,- Flying Tiger 

#5 Deze lotus bloem is niet alleen mooi maar ook nog eens heel handig. Je kunt hiermee heel makkelijk de juiste hoeveelheid pasta afmeten. De lotus bestaat uit 3 delen en elk deel staat voor een bepaalde hoeveelheid (1, 2, of 4 personen). Nooit meer te weinig pasta!
€10,95 Vtwonen
#6 Met deze dunschiller heb je heel snel je wortels (of andere groente) geschild. Sta je dan in de keuken, met je reuze puntenslijper.. haha!
€12,50 Kadowereld 
#7 Hoe leuk is deze Arthur eierdop. Hij zal met zijn lust en leven jou eitje beschermen. Een super leuk cadeautje. 
€9,50 Gadgethouse 


#8 Vindt jij het ook altijd extra lekker om verse kruiden te gebruiken in je gerechten? Met deze hippie bus kun je in stijl je eigen kruiden kweken. Zo heb je niet allerlei verschillende losse bakjes met basilicum, munt, peterselie ect. in je keuken staan. 
€23,95 Gadgethouse 

Welke vindt jij het leukst?

Liefs,
Daphne

1 opmerking:

  1. Die schuursponsjes heb ik een keer aan een vriendin gegeven! Superleuk!

    BeantwoordenVerwijderen