dinsdag 5 april 2016

Review silicone telefoonhoesje + winactie!

Ik werd een tijdje terug benaderd door een webwinkel of ik interesse had om een van hun producten te reviewen. En dat had ik! Ben je benieuwd wat ik van het hoesje van telefoonhoesjestore vind? Lees dan snel verder.
Het assortiment voor mijn telefoon was niet super groot maar groot genoeg om wat leuks uit te zoeken. Naast telefoonhoesjes verkopen ze ook nog andere telefoon accessoires zoals opladers, powerbanks, speakers, selfie sticks en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Ik ging voor een roze silicone Iphone 5c hoesje. Ik had ook nog even bij de leren- en hardcase hoesjes gekeken maar mij leek silicone toch fijner. En fijn is het hoesje zeker.
- Het materiaal zorgt voor goede grip. Het is niet te glad, waardoor je telefoon uit je handen kan glijden, maar ook weer niet te stroef waardoor die niet lekker in je hand ligt. Gewoon precies goed.
- Over de pasvorm ben ik ook zeer tevreden. Het hoesje sluit mooi aan en de openingen (voor mijn camera en lader) zitten precies op de goede plek. Ik hoef dus geen foto's te maken met een roze gloed eroverheen ;)
-De roze kleur komt precies overeen met de foto op de website. Soms bestel je iets op het internet en dan is de kleur toch anders als je verwacht had. Bij dit hoesje is dat gelukkig niet het geval.

Helaas zijn er ook een aantal dingen waar ik iets minder positief over ben.
-Het hoesje zit helemaal om mijn telefoon heen (behalve over het scherm) waardoor het dus ook over de knoppen aan de boven- en zijkant gaat. Misschien moet ik er nog even aan wennen maar voor mijn gevoel moet ik redelijk hard drukken om mijn telefoon bijvoorbeeld uit te zetten. Met mijn vorige hoesje ging dat een stuk soepeler.
-Als laatst, het gene waar is nogal van baal. Er blijft lucht achter het hoesje zitten. Omdat het een transparant hoesje is zie je dat best wel goed. Hoe ik het hoesje er ook omheen doe, je blijft rare vlekken op de achterkant van mijn telefoon zien. Nogal jammer! Iemand misschien tips hoe ik het lucht tussen mijn hoesje en mijn telefoon weg kan halen?


Ben jij nog opzoek naar een portemonnee hoesje, een telefoon lens of een andere telefoonaccesosoire? Dan heb ik heel goed nieuws! Ik mag een item naar keuze van telefoonhoesjestore.nl weg geven. Wat moet je daar voor doen:
- Like telefoonhoesjestore.nl op Facebook
- Laat hieronder in een reactie weten wat voor een telefoonaccesoire op jou verlanglijstje staat en wat jou email adres is zodat ik de winnaar een mail kan sturen

Vrijdag 15 april 2016 maak ik de winnaar bekend. Doe jij ook mee met deze leuke winactie?

6 opmerkingen:

 1. Wat een leuk artikel en ik wil wel winnen uiteraard!! Ik wil een tablethoes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oelala, ziet er goed uit, hoesje is altijd welkom!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hee Vince, leuk dat je meedoet! Welk hoesje zou je willen winnen?

   Verwijderen
  2. http://www.telefoonhoesjestore.nl/zwarte-tri-fold-hoes-samsung-galaxy-tab-e-96.html deze!

   Verwijderen
 3. Reacties
  1. Hallo Bo, dankjewel! Lek dat je meedoet, welk hoesje zou je willen winnen?

   Verwijderen